toko ina, gouda, zuid-holland, winkel, informatie, indonesische gerechten, foto

Over Toko Ina


De Indonesische keuken kent een rijke geschiedenis. Uit vele windstreken zijn door de eeuwen heen diverse gerechten tot stand gekomen. Toko Ina is geïnspireerd door de culinaire specialiteiten van Oost Java, met name Surabaya.

De moeder van de eigenaresse, Racheline Goenawan, is geboren en getogen in Surabaya. Zij stond bekend als "Mammie Ina" onder familie en vrienden. Haar kennis over de Indonesische keuken heeft ze doorgegeven aan haar dochter, Ivonne Goenawan, eigenaresse van Toko Ina. De gerechten en hapjes hebben daarom een authentieke Javaanse smaak. Als eerbetoon is de toko vernoemd naar haar overleden moeder.

Assortiment

In de toko kunt u terecht voor Indonesische gerechten, maaltijden en snacks. Deze kunt u afhalen of in de toko eten. Daarnaast zijn in de toko uiteraard Indonesische ingrediënten beschikbaar, zodat u thuis heerlijke Indonesische gerechten kunt bereiden.

Indonesische catering

Voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, trouwfeesten, bedrijfsuitjes en bijeenkomsten verzorgt Toko Ina uw Indonesische catering in regio Gouda en de rest van provincie Zuid-Holland. Eventueel kan de catering verzorgd worden door personeel in traditionele Indonesische klederdracht. Klik hier voor meer informatie over onze cateringservice.